Benvenuti a tutti! - Welkom iedereen! 

 

Ik ben Sara Rizzuti, een twintiger die een passie heeft van lekker eten en genieten van het leven. Al enkele jaren droomde ik ervan om een Italiaanse speciaalzaak te starten, als bijberoep. 

En daar was op 8 februari 2021 de geboorte van di tutto.

'Di tutto' betekent 'van alles', daar ik een uitgebreid gamma van specialiteiten wil aanbieden aan mijn klanten.

 

Ik bied vers en huisbereide producten aan. Di tutto wilt kwaliteit leveren in alles wat er aangeboden wordt.

 

Dit alles doe ik samen met mijn mama. Voor zij die me kennen, weten dat we twee handen op één buik zijn! 

 

Maar wie ben ik nu eigenlijk? 

Sara, 28 jaar oud, is geboren in Genk en opgegroeid in Kortessem. Ze werkt als secretariaatsmedewerkster in het volwassenenonderwijs te Hasselt. In het verleden heeft ze samen met haar ouders een traiteurszaak 'De Beemd' gehad. Hier is de horeca-ervaring een groot voordeel! Samen met haar mama heeft ze ook een Italiaans restaurant uitgebaat in Hasselt. Jaren droomt ze dus van een eigen zaak.  

Haar ideeën zijn vergaand, dus houd zeker de social media en de website in de gaten voor nieuwtjes! 

 

Ciao! 

 

Sara